Bedsteforældre tilbud 30/6-5/7 eller 4/8-9/8 2019

I får rammerne til nogle hyggelige dage sammen med jeres børnebørn og har mulighed for at komme ud og opleve området omkring Ebeltoft og den dejlige natur. Sidst på dagen kan i så vende tilbage på pladsen og være sammen til forskellige aktiviteter. Alle aktiviteter er gratis og for alle gæster på pladsen.

Søndag:     Ankomst
Mandag:    Vi synes I skal tage en tur til strandene omkring Ebeltoft, f.eks Boeslum-Dråby eller en tur ud til Helgenæs fyr, hvor i også kan se færgerne sejle forbi tæt ved kysten og samle flotte, glatte sten. Kl. 16.00 mødes vi i aktivitetsrummet, hvor vi skal male de flotte sten i har fundet.
Tirsdag: Vi foreslår en tur til museerne Farvergården, Siamesisk Samling og Rådhuset i Ebeltoft, hvor i bl.a. kan komme ind og besøge fangekælderen.
Onsdag  kl. 16.00:   Vi hygger og bager snobrød ved grillterrassen ved den store bygning midt på pladsen (Vi har pinde og dej).
Onsdag  kl. 17.00:   Hils på en lama - vi får besøg af Ebeltoft Lamaer Holidays Trekking Terapi og har mulighed for at gå en stilletur med de smukke dyr.
Torsdag kl. 19.00: Så er der sjov for hele familien. Tryllekunstner underholder på pladsen.
Fredag: Farvel og tak for denne gang.

I den gratis e-bog "Ella Bellas eventyr - Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft" får I inspiration til nye eventyr i og omkring Nationalpark Mols Bjerge.