Tilbud

55+ Seniortilbud 2017
Hos os er det en fordel, at den ene ægtefælle er fyldt 55. Tilbuddet er inkl. 2 personer i egen vogn/telt/autocamper og er inklusiv valgfri middagslur!Valgfri ankomstdato. Mulighed for tilkøb af el og 1. rk. plads. Skal oplyses ved bookning / ankomst.Gældende hele året undtaget uge 26-32, Kr. Himmelfart og Pinse.

4 nætter 540 DKK - 7 nætter 900 DKK
Ebelfestival og efterårsferie camping eller hytte 2017
Ebelfestival har æblet i centrum. Kom i egen vogn/telt/autocamper inklusiv 4 personer. Mulighed for tilkøb af 1. rk. plads samt evt. el. Ekstra personer betaler normal personpris. Tilbuddene kan kombineres.
14-18/10 el. 18-22/10  4 nætter      720 DKK

Bo i 5 stjernet luksushytte - incl. 4 personer. Pris inkl. el og vand. Slutrengøring kan tilkøbes.
14-18/10 eller 18-22/10  4 nætter  2250 DKK
Golfferie på Djursland
Ebeltoft Golf Club er en af Danmarks ældste golfklubber. Den 18 hullers golfbane er en af de mest flotte i landet med kuperet landskab og med en flot udsigt til både Kattegat, Ebeltoft Vig og de kendte Mols Bjerge. Banen meget kuperet og spændende -  bestemt ikke nogen nem bane.

Stor rabat for gæster ved køb af greenfee hos Ebeltoft Strand Camping
Vintercamping Ebeltoft Strand Camping
Hvorfor gemme campingvognen væk, bare fordi temperaturen udenfor er faldet og kalenderen siger vinter? Det er lige så skønt at campere om vinteren og stemningen på pladsen er helt speciel. Den 31/12 kl. 24.00 ønsker vi godt nytår med et glas mousserende vin og kransekage.

Danmarks bedste fordelsklub hos DK-Camp ?
DK-CAMP har en fordelsklub for campinggæster og andre interesserede. Fordelsklubben giver adgang til en lang række attraktioner og oplevelser med rabat i hele landet. Prisen er kun 69,- kr. for et år.

Fordele for klubbens medlemmer på Ebeltoft Strand Camping:
4 overnatninger, hvor gæsten kun betaler for de 3 i lavsæsonen. Denne fordel kan bruges flere gange, også på andre DK-CAMP pladser.  Fordelen gælder mandag til fredag hele året undtagen juli og august.